red lips @ work today!


Ja, jag har gått med röda läppar hela dagen på jobbet idag. Jag var så otroligt torr om läpparna så jag rotade igenom väskan och hittade till min lycka en lypsyl. Det jag inte visste var att det tydligen var väldigt mycket rött i den. Det märkte - inte bara jag - efter ett tag dock. Karin tyckte att det var fint. Jag kände mest att det var tur att vi hade lite folk idag ;-) En bra och skön arbetsdag, med röda läppar... Kort och gott.

När jag slutat åkte jag till mamma och pappa. Där var det fullt hus, det såg ut som en cirkus där. Mamma, pappa, morfar, farmor, farfar, Mattias och Elias var där. De hade ätit och skulle precis hugga in på fikat. När vi alla var mätta, så tog jag och mamma en promenad. Mattias åkte hem med bilen så tog vi vagnen, vi hade ju ingen barnstol i saaben och dom hade gått upp dit. Skönt med luft. Kände mig otroligt tung i huvudet, men jag tror att promenaden gjorde susen faktiskt. Helbra.

Nu har grabbarna åkt till Enånger, så jag ska ta tag i "kaoset" här hemma innan Mattias kommer hem igen. Då blir det tända ljus och bingolotto. Sen ska jag söva, för klockan ringer O4:OO imorgon. Sen när jag kommer hem klockan 13:OO kanske julen åker fram. Jag såg ett hus idag där adventsljusstakarna redan lyste. Så då kan jag med, hehehe. Nu ska jag höja julmusiken och städa ihop, trevlig kväll hörnini :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0