nu blir det mys i soffan

Slut på tisdagen snart... Vi har haft en bra dag, det har hänt mycket och så ska det väl vara! Middagen blev pasta och köttfärssås, mmm. Elias fick äta samma mat som oss, fast lite annorlunda förståss. Okryddad mixad köttfärssås och majs med mosad potatis. Och sooom han åt! Passade på att frysa in också till senare lyxmiddagar ;-)

Efter maten blev det disk i vanlig ordning. Jag har gjort det till en vana, att diska direkt efter istället för att skjuta på det. Är hemskt sugen på en diskmaskin dock. Lillebror har en liten som har är snäll och lånar ut eftersom han inte använder den. Men när han flyttar igen vill han ju ha tillbaka den, man vet ju aldrig när det blir liksom. Får kolla om det finns någon billig att köpa, är övertygad om att det finns.

Promenerade upp till Norrvägen och kikade på hockey sen. Det var visst ingen hemma, alla var nere och tittade live. Men farfar kom upp en sväng. Och Elias var mellan golv och tak hela kvällen. Jättesvår att lägga var han, men nu sussar han. Och vi stora ska mysa i soffan! Jobbar eftermiddag imorgon, mycke skönt. Gokväll.


Kommentarer
Lisa

Sara, jag har en liten bänkdiskmaskin till salu. är ca 2 år, lite använd! hör av dig om du är intresserad!

kram

2011-11-02 @ 10:39:48
Sara

Sedärja! :-D Jag har jättelite plats på diskbänken, är den stor och klumpig? Men jag funderar på att sätta in den i ett skåp... Hur mycket kostar den?

2011-11-02 @ 11:10:43
Lisa

45 cm bred och 49 cm djup, 1500kr tänkte jag ta för den! du får klura å mäta å känna efter om priset! Hör av dig om du vill ha den :)

2011-11-02 @ 15:43:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0