lika som svart och vitt

Ibland är skillnaden enorm, från dag till dag, hur det är på jobbet. I Söndags hann jag ju varken äta, sitta, kissa på 8 timmar. Idag stod jag i säkert en halvtimme och bara smörjde in händerna, tittade ut på alla bilar och hade verkligen ingenting att göra. Från svart till vitt. Men det är det som är lite skönt med, att det kan variera så mycket. Jag hann ju till och med fika lussebulle (får verkligen aldrig nog) idag ju :-)

Efter jobbet idag tog jag "rundan utanför stan" innan jag åkte hem. A&H, ÖB och Dollar. Fick med mig mycket bra saker hem. Fyllde på förrådet med tvättmedel, sköljmedel, toapapper, våtservetter, glasfiberdukar, tandkräm osv osv osv. Sånt som är lite billigare där alltså. Köper alltid ett big pack flytande Ariel och Comfort-sköljmedel till exempel, så mycket billigare! Då tycker Mattias att jag är ekonomisk, och då blir jag stolt, hahaha. Att jag också köpte en matta, marschallhållare och lite ljus är ju bara bonus. Bara tråkigheter ska man väl inte behöva köpa! Ellerhur? :-)

När jag kom hem möttes jag av två glada killar, men nu sover dom båda två. Jag ska passa på att plocka undan lite hänne. Och vika tvätt i lugn och ro. Kanske slänga in en till maskin med. Senare ikväll är det hockey hos mamma och pappa! Myskväll...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0