jag har haft måndag ...

Idag har jag haft Måndag! Det måste vara för att jag var ledig igår, och istället jobbade idag. Jag var huuuuur trött som helst när klockan ringde O4:OO, men det var bara att ta sig upp. Jag ska aldrig mer snooza den tiden på dygnet. Det gjorde jag EN GÅNG, Fredag den 13:de var det till och med, och då kan jag säga att jag kom för sent till jobbet... Det kan ju ha varit en av min sämsta dagar ever, faktiskt.

Men idag kom jag i tid. Och det är Tisdag, inte Måndag, trots att det känns helt galet. Nåväl. När jag hade slutat kom mamma på jobbet, vi åkte till A&H och Maxi för att kika lite. Kompletterade mitt julpapper med ett röd/vittrutigt. Kan bli kul att bryta av det randiga med rutigt. Haha, hur jag är... Nu är jag hemma och ska packa upp det lilla som fick följa med hem. Sen ska jag ta tag i hemmet. Jag har inte donat på väldigt länge känns det som! Tvätten sen i Söndags är fortfarande ovikt, det är inte likt mig. Så lite sånt ska jag väl dona med denna grå eftermiddag. Ge oss snö tack.

Middagen ska jag väl också börja tänka på. Kokar potatis, tinar älgfärs och rullar köttbullar tror jag. Ja så får det bli. Har ingen inspiration till matlagning känner jag. Det är så mycket annat dessa tider! Men allra först ska jag sätta ettiketter på julklapparna (medan jag minns vem dom är till...) Köpte billiga på Ica maxi idag :-)

PS, på söndag börjar vi sälja lussebullar på Dackås, vi fick smakprov idag, kan bara säga mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Världens godaste. DS.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0