jag har en go chef jag!


Ja det har jag verkligen! Idag strax innan jag slutade kom Sussa med dessa tre fina ljuslyktor som hon hade varit och köpt till mig. Antar att hon hade tröttnat på mitt tjat om "att jag ska köpa dom" hihihi. Det gjorde verkligen min dag, blev så himla glad!!!

Men hon bra jäkla go ändå, utan ljuslyktorna! Vet inte hur ont i öronen hon har, men nog har hon fått höra mycket från mig... Fast det är ju alltid skönt att kunna prata ju!

Annars var det lugnt på jobbet, det var väl på slutet det blev lite mat. Kom hem för ett tag sedan, men inte får man en lugn stund för det inte. Har slängt in en tvätt, plockat ihop (två grabbar ensam hemma slutar ofta i en enda röra, haha) och snart ska jag laga mat. Tänkte klämma in en promenad någonstans också. Vi får se hur det blir, vi ska nämligen kolla på hockey med pappa ikväll. Det är bara han som är hemma, mamma och brorsan tar en tripp till gävle! Men nu så är det nog dags att hänga tvätt. Båda pojkarna sover så jag ska försöka andas lite jag med. Framför spisen och köttfärsåsen kanske, hehehe. Nej man ska inte klaga, jag trivs med allt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0