för nu tar jag mini-helg

Ja, precis i detta nu tar jag helg, eller en mini-helg iallafall. Jag är för första gången ledig på en Lördag. Men då ska det såklart vara första advent på Söndag, så då ska det jobbas igen. Men vad gör det? Nu har jag hela Fredagseftermiddagen och hela Lördagen till att bara njuta. Eller bara njuta... Lite nytta ska ju också göras :-)

Det var lite körigt på jobbet idag, men dagen gick fort och allt flöt på. Dessutom möttes jag av ett fint och jul-mysigt Dackås imorse när jag kom. Julgran, stjärnor, adventsstakar, pepparkakshus, ljus och aah! Det var så otroligt mysigt. Sen att det doftar saffran, pepparkakor och annat juligt nerifrån bageriet gör inte saken värre!

Nu ska jag sätta gång och städa här hemma, medan jag är ensam. Är stolt över att Fredagsvanan (dammsugningen) håller i sig! När Mattias slutat ska vi till stan och besikta bilen. Därefter ska vi äta ute någonstans. Och innan vi åker hem ska jag se till att vi har minst en flaska vin med oss! När jag är ledig på en Lördag ska jag banne mig passa på att unna mig något glas. Men nu: dags att köra igång hänne!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0