ett härligt fredagsflow !

Uscha, imorse var det inte roligt på jobbet. Jag kände mig hur känslig som helst, vet inte varför, och allt kändes fan och helvete. Lägg till tusen mackbeställningar på det också... Men efter ett tag så gick det över och allt ljusnade upp, hur det kan vara :-)

Slutade klockan 13:OO, åkte hem, och sedan dess har jag varit i full gång! Det är lätt att blir trött när man kliver upp O4:OO, men det är bara att bita ihop. Jag har hunnit dammsuga (kör stenhårt på min nya fredagsvana, tjoho) torkat golven, hängt ut sängkläderna på vädring och satt på nya fräscha påslakan. Snart ska jag gå en runda med dammtrasan och slänga in en tvätt med. Mår så bra när jag får göra sånthär! Speciellt när jag är ensam, det går så mycket smidigare då. Kooonstigt ;-)

Pärerna står på spisen också, vi ska ju äta min älgstek som jag gjorde igår. Så matlagning slipper jag iprincip idag, bara en sås som ska göras. Skönt. Sen blir det Fredagsmys, det är pappavecka så Elias kommer sen också. Mot sena kvällen blir jag ensam, då ska jag krypa ner i vår härliga nybäddade säng och ladda inför morgondagens arbetspass. Att jag jobbar hela helgen och på måndag gör inget, pengar pengar! Jag får ta helg på tisdag helt enkelt, kanske gör lite smyg-jul till veckan!? Bara byter gardiner och mattor. Jag är såå himla sugen... Vem vet ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0