en sjukt bra lördag här

Åh jösses vilken dag på jobbet, så jäkla lugnt. Jag har aldrig varit med om en sådan lugn Lördag. Men ja, det var väl för att "det är Söndag idag" kanske. Det var riktigt mysigt att jobba, tända ljus och mycket prat med mina underbara kollegor. Fick höra underbara ord av Mathias, min andra chef, idag också. Sånt behöver man ibland :-)

När jag kom hem hade Mattias lagat mat och till och med diskat efter sig. Han bjöd på älgstek, rödvinsås, champinjoner, feta ost, sallad och rödvin ♥ Hur gott som helst var det. Och jag hade tagit med mig två goa pannacottor från jobbet till efterrätt, vilket lyx. Nu har jag precis tagit en dusch och sitter och smuttar på ett glas vin. Lördagsmys! Men snart ska jag byta om till partykläderna och göra mig reeedo!

Vi ska nämligen åka till Micke ikväll, och sen blir det förmodligen en krogrunda. Det var hur länge sedan som helst jag var ut... Tur att dagen var lugn på jobbet så att jag är pigg :-) Får sova ut imorgon iallafall. Dessutom är jag ledig tills på Fredag om inget annat dyker upp. Lite skönt det också faktiskt. Trevlig kväll höreni, hörs något.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0