en riktigt roooolig dag

Idag har det varit roligt att jobba, även fast det har varit mycket. Vi alla var på helt olika ställen än vad vi brukar. Sussa var nere i bageriet, Sarah startade för första gången upp i serveringen, jag var i butiken mest hela tiden och Mia var lite överallt. Det är ju faktiskt skönt med lite variation, att för en gångs skull få slippa göra alla hundratalsmackor och maträtter. Det är så sjukt roligt ute i kassan med alla folk :-)

Men som sagt, det är skönt när allt folk försvinner och man får börja städa med. Allra skönast är det nu, när man kommit hem! Mattias skulle köpa med sig något vi kunde laga till middag, efteråt blir det gofika. Att jobba på Dackås innebär att man har frysen full av bröd och godsaker. Nu står tillexempel en god chokladtårta i kylen och väntar! Det är farligt gott med sånt där, brukar försöka stå emot tårtor ibland ;-)

Resten av kvällen blir bara lugn tror jag. Jag är grymt sugen på ett glas vin, men eftersom herrn har blivit vindrickare så finns det inget kvar... Vi får se hur det blir.

Imorgon och på måndag är jag iallafall ledig, så nu ska jag bara njuta och mysa!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0