en riktig spontan-fest...

Ja, gårdagen blev trevlig och spontan! Först åkte jag och hjärtat till stan, handlade lite julklappar och gick på Dackås och tog en varsin kaffe. På eftermiddagen åkte till Bobygda, Elias var hos farmor och farfar. Så det var ju mysigt att träffa honom, och skönt att slippa laga middag :-) Härligt. Innan vi åkte hem storhandlade vi i Delsbo.

Vi skyndade oss till Norrvägen för att se hockey. Där var det partystämning... Men när gubbarna hade dragit var det bara jag, Mattias, Mattias, Frida och Niklas kvar. Vi satt och kolla på hockey, och blev rejält partysugna vi med. Och eftersom vi nästintill hade lovat pappa att komma ner till Folketshus (Forsaskivan igår) så körde vi igång. Blev en jäkla fest, som slutade ner på Folkan med resten av alla Forsabor! Sjukt roligt var det. Dansade och hade förjävla kul. Runt klockan O1 gick vi hemåt.

Mådde lite halvdåligt imorse när jag vaknade. Men efter lite Resorb, alvedon och en dusch börjar det bli bättre. Ska äta frukost nu också innan jag ska iväg och jobba. Har tänt första ljuset och ser snön utanför! En riktigt mysig första advent. Men på jobbet bli det körigt, julskyltning. Hoppas att jag håller mig pigg. Kanske inte så smart att vara bakis en sådan dag på jobbet, hehe. Men det spontana blir nästan alltid roligast ju :-) Jag längtar redan hem till soffan, Mattias och bingolotto ikväll ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0