en ny vecka börjar nu...

Måndagmorgon, och jag känner mig förvånansvärt pigg. Mattias åker nyss på jobbet och jag har inte krypit ner under täcket igen! Jag har istället klätt på mig och sminkat mig. Vad fort det går egentligen? Att sminka sig. Foundation, lite rouge och mascara sen är det klart. Däremot tar håret längre tid, det brukar fan aldrig bli som man vill...

Igårkväll spelade vi som sagt bingolotto, en ny lott vann vi, woho. Vi som redan får två bingolotter hemskickade till varje gång. Efter det tittade vi på en sjukt bra film. Mattias valde, och det blev faktiskt en riktig Sara-film. Just go with it, hette den. Med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Både rolig och fin, sjukt bra! Somnade gott sen.

Nu ska jag åka till Näsviken, kul i detta mörker. Men, cachiiiiiiiing! Vad gör man inte? När jag är klar där, hoppas det går smidigt och fort, ska jag åka in till stan. Träffa mormor, gå och kolla lite samt luncha. Efter det är det snabba ryck som gäller - hem och laga mat. När Mattias slutat jobba och efter vi har ätit ska vi nämligen åka med mamma och pappa till Gävle och se Brynäs! Detta blir nog en alldeles perfekt dag!


Kommentarer
Frida

Tyckte du den filmen var bra du? :) Men om du vill se en skiiitbra film så ska du se "50 first dates"!!

2011-11-21 @ 15:16:06
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0