en bra fredagsmorgon

En bra Fredagsmorgon är precis vad jag har haft. För det första så har vi sovit mellan 8 och 1O timmar inatt, svårt att veta exakt eftersom vi vaknade runt 3-tiden en sväng. Så klockan O8:OO skuttade vi upp här. Mattias och Elias åt frukost och gjorde sig klara ganska fort, de åkte nämligen och spelade golf nu på morgonen. Grabbgänget; Mattias, Elias, Tom och Niklas! På med mycket kläder och iväg bah!

Själv tog jag mig en dusch och tvättade håret, så skönt. Därefter gick jag i lugn och ro och plockade, bäddade och donade. Drog fram dammsugaren också, så nu är det Fredagsfint och rent hänne. Jag ska fasen göra det till Fredagsvana tror jag :-)

Riktigt skönt med lite egentid så här på morgonen, jag ska ju åka iväg och jobba eftermiddag om ett tag, så det här lugnet behövde jag. Även om pojkarna är helt underbara! Men jag hade aldrig hunnit dammsuga och tvätta håret idag om Mattias hade åkt iväg och spelat golf och lämnat Elias hemma. Dom har inte kommit hem ännu, så jag har lite tid kvar att slappa :-) Kanske slänga in en tvätt? Göra lunch?

Hur som helst, jag längtar till Fredagsmys ikväll. Även om jag jobbar tidigt imorgon.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0