bilder - från igår & idag





Det blir mycket bilder på Elias nu, men det är pappa-vecka och han är ju rättså bildskön ;-) Vilken gladfis! Det har gått bra i veckan, jag har jobbat alla dagar, men i och med att jag jobbar varannan för och eftermiddag så blir det rätt mycket tid hemma. Sluta klockan 13:OO och börja 13:OO dagen efter. Skönt för en hemmakär tjej det. Mindre skönt är det ju att börja O5:OO, men det är det värt. Är inne i en period när jag älskar jobbet. Har alltid tänkt att jag måste därifrån, men jag älskar ju stället - och framför allt alla som jobbar där. Arbetstiderna är också bra. Och lönen får man inte glömma ;-) Men framtidsplanerna är inte direkt klara... Ser ingenting.

Idag på jobbet var det körigt, enda fram till 15:3O sen blev det dölugnt. Skönt att komma hem. Då ville Mattias att vi alla skulle på hans innebandymatch i Ljusdal som började 2O:OO. Men icke sa nicke, där sa Sara stopp och belägg. En trött Elias i Ljusdal på match... Så vi stannade hemma. Jag har tvättat och donat bland tända ljus, det är mitt Fredagsmys det. Elias har fått somna i sin egna säng, första gången på länge, skönt istället för att somna i bilen på väg hem från Ljusdal. Så så blev dä!

Nu funderar jag på att göra varma mackor tills hjärtat kommer hem. Har inte ätit middag idag... Så istället för chips och vin blir det varma mackor och saft hänne. En annan ska ju upp och jobba mellan O7:OO och 15:3O imorgon också. Trevlig helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0