bara myspys här ikväll

Idag har det varit en bra dag. Sarah var med mig på jobbet enda sen imorse istället för att komma till 11:OO. Det innebar att vi blev klar med mackor och sånt väldigt tidigt. Kunde sitta ner och fika länge, allehopa! Karin, Jenny, Cilla, Sarah och jag. Det var mysigt. Först runt klockan 13:3O brakade helvetet lös, men det gick bra endå. Man lär sig att inte stressa sönder. Och två timmar med människor överallt som ska ha och ha och ha, orkar man faktiskt. Men sen är det bra nog skönt att göra kväll ;-) Ett fullsatt Dackås tar energi av en... MEN, jag älskar att vara där!!!

Efter jobbet så åkte jag i ilfart med en tårta till Bobygda. Jag vet inte hur många prinsesstårtor jag skämt bort svärfar med, men han säger att han älskar mig nå fruktansvärt, så jag läre väl fortsätta med det, haha. Blev bjuden på mat, gott gott.

Nu är vi hemma igen. Ska bara mysa ikväll. Jag ska upp tidigt imorgon med, börjar jobba O9:OO, men om pappa Mattias vill ha en liten sovmorgon så ska han få det. Det är ju farsdag imorgon, så jag är glad att Mattias får ha sin son över helgen :-) Hoppas han får ha honom imorgon med som han vill. Tror alla mammor och pappor vill få umgås med sina barn på mor/farsdag. Hoppas att världens bästa pappor (min egen och Mattias) får en underbar dag imorgon iallafall. Nu så ska jag hänga tvätt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0