lycka mitt i allt elände...

Igår var ingen bra dag. Ingenting kändes ens OK. Men det blev bättre när världens bästa ängel ville jobba istället för mig idag. Linnsan är guld värd. När jag hade slutat fick jag en kram av chefen, sedan åkte jag hemåt i vetskap om att ledighet väntade. 

Och ännu bättre blev det när jag kom hem och fick se provresultatet. Hej! Du har skrivit VG på provet (inga kompletteringar) Bra! Jag trodde knappt mina ögon. Jag har väl aldrig i hela mitt liv skrivit VG på ett matteprov. Proven i högstadiet och matte A i gymnasiet resulterade ju alltid i IG eller några knappa G:n ibland. Också skriver jag VG på mitt första prov i matte B. Ja jag är lite chockad faktiskt, men vem vet, jag kanske är lite smart ändå. Nu känns det ju iallafall motiverande att forstätta.

Idag är jag som sagt ledig. Känns verkligen behövligt. Vi vaknade klockan O6:2O imorse och inledde dagen med en yatzy. Haha, vårt förhållande bygger litegranna på yatzy. Härom natten spelade vi några omgångar klockan O3 på natten. Sjukt or what? Vi har även varit en sväng till stan nu på morgonen, och kikat förbi på en loppis. Nu blir det lunch, om herrn kan slita sig från tusenlappanar han vann igår ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0