is that alright with you?

Godmorgon! Sitter här med en kopp kaffe och vaknar till liv. Jag är lite trött efter två arbetsdagar, jag är inte van att kliva upp klockan O4:OO för att dagen efter jobba till sena kvällen. Men det är bäst att jag vänjer mig inför heltiden i sommar... Men förra sommaren gick ju som en dans så i'm not orolig. Och bra med pengar bli det, nu när jag inte behöver köpa tv, dator, micro och sånt för pengarna så kan jag spara mera.

Snart ska jag, hör och häpna, dammsuga lägenheten och göra det riktigt rent här. Varför jag gör det så tidigt på morgonen är för att jag ska ut på en liten skidutflykt med mormor, moster och kusin lite senare. Åka långt, fika och mysa bara. I solen förhoppningsvis! Det är viktigt att det är rent och fräscht här idag, för Mattias har bebisbesök här inatt. Det ska bli så roligt att få se fina lillen, och att få se dom två vara tillsammans. Ja jag tänker mest hålla mig på avstånd och titta på far och son :)

En spännande dag med andra ord, mycket som händer. Och jag hoppas att det blir bra och känns bra från allas håll. Men nu så är det dags att dammsuga rent hänne.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0