en fin väl behövlig helg

Godmorgon! Så var det måndag igen efter en helt underbar helg. En helg som jag verkligen behövde. Ännu en gång ett stort tack till Linnsan och alla på jobbet som finns och förstår. Efter den här fina helgen känner jag mig som pånyttfödd, ja lite...

På lördagen inledde vi som sagt dagen med yatzy, frukost, loppis och sedan lunch. Sen frågar herrn, till min förvåning, om vi inte kunde åka till Ikea och Birsta. Då är man inte sen att tacka ja inte! Så vi åkte till sundsvall och strosade runt inne på ikea. Och där hade man inte mycket att säga till om. Fick med oss en ny vit lampa och en mysig vit filt hem, som Mattias ville ha (!!!)  Och en massa annat så summan slutade på dryga 7OO kr. Jag som sa innan att jag inte skulle ha något speciellt ju.

Inne på Birsta gick det undan. Det enda vi skulle ha var en bh, trosor och en tröja till mig. Helt sjukt vad fort det gick att hitta. Men det var bra, för vi hade lite bråttom till casino. (Kan det ha varit det som gjorde att han offrade sig att gå på ikea?!!)

Hur som helst var det ganska roligt där. Eller det hade varit mycket roligare om jag inte hade haft världens huvudvärk. Det blir nog fler gånger! Och så kom vi hem mitt i earth hour, så jag skyndade mig att tända massa ljus så vi kunde se vad vi köpt.

Gårdagen var också mysig. Diskade och donade mest hela dagen medan herrn spelade poker. Bakade lite muffins också tills bingolottokvällen. Sen gjorde vi god mat, regnbåge i ugn med stekt potatis och god sås. Blev klar lagom tills att Niklas kom hit. Jag fick äntligen se "i rymden finns inga känslor" som var hur bra som helst. Sen spelade vi bingolotto, yatzy, kort och fikade. Fyfan vad mycket jag har skrivit...

Men jag känner mig så utvilad och glad efter denna helgen så det är det värt. Nu ska jag på skolan och titta på mig VG-prov. Wohooho. Sen har jag tvättid, bradag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0