en fin dag med gänget



Idag har jag haft en trevlig dag med lilla gänget mitt. Emilia och Mattias alltså, höhö. Vi vaknade som vanligt mellan O6 och O7, jag hade ju absolut kunnat sova längre, men det kan tydligen aldrig herrn. Jo, bara när jag måste kliva upp tidigt och jobba. Då är det minsann skönt att ligga och sova hur länge som helst ;) När vi hade ätit frukost och bara tagit det lugnt åkte vi in till stan med Emilia. Bra jävla fikasugen å!

Så det blev en fika på Dackås. Så himla avslappnande att bara få sitta för en gångs skull. Och veta att man inte ska börja jobba om fem minuter eller så. Så jäkla härligt.

Vi gick en sväng på stan med. Jag höll på att inte köpa något, men så avslutade vi på åhlens där mitt favorit Aussibalsam finns. 109 spänn på rea är ju som hittat det... Dessutom fick jag något av Mattias som jag alltid velat ha. Något jag drägglat över i x antal år men som är förjävla dyrt. Alltså, för dyrt. Åå, simply soap-parfymen från CLEAN. Egentligen kvittar det vilken av dofterna det är, för dom är oslagbara allihopa! Dock försökte jag avstyra köpet men jag lyckades inte, och lite glad för det är jag väl kanske. Hihihi vad underbar han är. En dildo fick jag också av honom (!!!)

Nu har jag precis diskat och donat om lite här. Blev så sugen tack vare gardinerna. Så vi tog en promenad upp till norrvägen och hämtade hem fårskinnsfällen som nu ligger fint på fotpallen, mm. En tur ner till förrådet blev det också, så nu ligger den beige/svarta mattan under bordet igen. Nä, dags att kika på hockey och bara mysa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0