det var den helgen det

Hej hej hemskt mycket hej. Nu var det ett tag sedan jag skrev, men när helgen är här har jag oftast fullt upp med jobb och annat. Jag är ju som sagt inte riktigt som alla andra, heheheh. Innan helgen var Elias här, och det gick bra. Så mysigt så. På fredagen när han åkt hem så blev det fredagsmys och tidig sömn för oss bara, eller mig? Var sjukt trött och fick kämpa med att hålla ögonen öppna. Men skönt att söva!

På lördagen blev jobb, en bra jobblördag med Linnsan. När jag slutade kom Mattias och vi käkade finmiddag på donken. Jag åt för första gången in mitt liv en BigMac (!) och det gick bra, jag som alltid trott att den varit för stor för att få in i munnen. Haha.

Imorse klev vi upp klockan O7:OO och tvättade. Sen blev det frukost famför Ariel, nostalgi or what? Efter det tog vi en liten promenad i solen innan vi käkade lunch. Emilia kom och spelade lite yatzy och fikade också. Skidorna har varit på på teven hela dagen, men nu verkar det vara bandyfinalen som gäller? Ska försöka fixa det ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0