att undra eller att veta

Nu var det längesedan jag skrev något, men jag har haft fullt upp i helgen. Efter Lördagens jobb, som var en exemplarisk jobblördag, blev det hockeymys uppe på norrvägen. Najs. Sen hem och förbereda inför Söndagens angling. Så gårdagen spenderades alltså ute på isen i finvädret, härligt. Åt sedan mat i bobygda innan vi åkte hem och spelade bingolotto, och sedan yatzy och en mysfika med lilla Emilia.

Det var den helgen det. Fast en lite roligt (eller mest pinsam?) sak hände också. När vi var påväg till bobygda för att hämta Mattias plånbok var jag nå så djävulskt kissnödig. Har nog aldrig varit så nära att kissa på mig någon gång, haha. Så Mattias var tvungen att stanna bilen. Och precis när vi stannar så åker polisen förbi. Och eftersom jag vet att man inte får kissa offentligt ställer jag mig bara bredvid bilen tills dom försvunnit ur sikte, sen rusar jag in i skogen. Kommer tillbaka, pustar ut och sätter mig i bilen. Polisen kommer upp bakom oss, Mattias ska blinka ut och då åker blåljuset fram. Han tyckte att vi såg så mysko ut, vaaaa? "Jaha, offentlig urinering, vi får se om jag rapporterar det" sa han och tittade in på mig. Fan vad jag skämdes! Sen ville han såklart se Mattias körkort, som vi var påväg att åka och hämta... Men det var en snäll polis som lät oss fortsätta. Men hahahaha, vad fult allting kändes. Allt bara för att jag höll på att kissa på mig. Men jag kan förstå om det såg mysko ut i bara underställ och storstövlar. Men, tur att jag hann kissa klart!

Nu är det måndag och en ny vecka. Jag ska snart gå på ica och handla lite, innan jag ska till stan för ett ärende. Eftermiddagen spenderas nog uppe hos mamma och tvättmaskinen. Sen är det måndagsmys med mina favoritprogram. Jag vill inte tänka.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0