jag behöver explodera

Jag har skapat en ny blogg. En lösenordsskyddad blogg. Jag behöver verkligen tömma mig på ord och känslor. Och eftersom den här bloggen läses av väldigt många människor som jag inte har en aning om vilka det är känns det alldeles för jobbigt att öppna mig. Jag har fått många kommentarer, på inlägg där jag har skrivit om mina tankar och känslor, från människor jag aldrig har träffat, som gjort riktigt ont och finns i mig fortfarande. Jag har gråtit och känt mig förnedrad. Men jag har också fått väldigt fina kommentarer som värmer väldigt.  

Den nya bloggen kommer att handla om mig. Vad jag känner. Vad jag tycker. Hur jag mår. Och man får jättegärna be om lösenordet till den om man vill ta del av vad som händer i mitt liv. 

Så vill man läsa får man kontakta mig på något sätt, och jag kommer inte att vägra någon tillgång till lösenordet, för tycker man att man får ut något av att läsa om mig och mitt inre ska man absolut få göra det. Den här bloggen kommer att finnas kvar och uppdateras som vanligt, den andra bloggen: http://attvarasahara.blogg.se/


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0