vilken otrolig lättnad...


Äntligen är det klart. Jag skämtar inte om jag säger att det tagit mig hela dagen att göra två dvd:er. Först välja ut filmklipp och klippa ihop hela filmen månadsvis med övergångar. Sen så tog det hur länge som helst att spara filmen, satt på helspänn och höll tummarna för att inget skulle gå fel. Att sedan bränna ut två dvd:er tog sin tid det med. Men nu kan jag andas ut. En julklapp till farmor och farfar, och vi har också en dvd och slipper oroa oss om datorn kraschar. Har passat på att fixa i alla fotoalbum och klippt bilder till 1årsboken med. Så jag känner mig jättenöjd nu  :-)

Jag tänkte skippa garderobsstädning, men så gjorde jag ett ryck och nu är det gjort. Slängde in en tvätt när jag ändå var igång. Bara hårtvättningen kvar nu då. Åh, jag orkar inte. Finns det någon som tycker det är kul att tvätta håret? Jag älskar ju när håret är rent. Men just att tvätt, torka, fixa är så himla drygt. Fast jag vet ju hur skönt det känns efteråt. Jag ska bara kika på lite hockey innan. Jag ska bara... Hahaha... 

Sen blir det sängen tidigt för mig. Klockan ringer O4:OO imorgon, då det är dags för ett förmiddagspass. Sen ska jag hem och göra... ja? Vi får se helt enkelt. Godkväll.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0