en lång sovmorgon här

Godmorgon! Här unnade man sig minsann en sovmorgon till O9:3O, och oj så skönt det var. Fast jag känner att jag behöver en eller två koppar kaffe för att vakna till liv, brukar bli fruktansvärt seg av att sova så länge. Men jag hör hur det droppar för fullt i bryggaren nu, mmm. Vissa mornar är jag så kaffesugen och andra dagar inte alls!

Sen ska jag sätta fart här hemma. Garderoberna (ALLA!) ska som sagt städas. Sen finns det mycket mer att dona med också. Vi började anteckna lite i Elias 1års-bok igår. Jag vet inte hur länge (vi snackar snart ett år här) jag har tjatat på att han ska börja skriva i den. Nu är det ju svårt att minnas vad han vägde vid 3 månader, när han skrattade för första gången osv. Tror att Elias mamma har bättre koll på det där så vi får väl fråga om hjälp :-) Sen är det lite knepigt att fylla i eftersom han inte varit här lika mycket. Men vi gör ju det bästa av det. Vi fyller i första gången... också lägger vi till hos pappa. Bilder har vi gott om och det tror jag att Mattias är glad för! Så jag ska sätta mig och sortera fler bilder och så idag med. Köpa silverpenna  :-)

Jag har köpt dvd-skivor också, så jag ska försöka bränna ut en långfilm på Elias. Vi har massa filmklipp på honom som vi ska klippa ihop till en 1års-film som farmor och farfar kan få i julklapp av honom. Hoppas det funkar, för det känns rätt osäkert att ha dom på datorn bara... Skulle datorn gå sönder så, ja. Jag håller mina tummar!!!



Kommentarer
Carro

Sv: ÅÅåh, vad glad jag blir :D :D

Gardinerna är jätte fin och man får värsta mysiga å varma känslan när man kommer innanför dörren. Dom är beställd från Jotex, lika kuddfodralen också :)

2011-12-06 @ 10:34:12
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0