myser & jular för fullt


Idag jular vi för fullt här hemma. Och till min hjälp har jag min förkylde sambo. Eller hjälp och hjälp. Man vet väl hur karlar är när dom har en liten förkylning - dödssjuk... Jag har iallafall griljerat julskinkan och rullat 53 köttbullar. 1OO stycken mindre än vad mamma gjorde bara. Men vi ska inte ha något enormt julbord här. Vi tänkte bjuda lillebror och Frida på lite "julplock" på Torsdagkväll. Sen har vi ju lilla julafton här hemma med vänner, då kan det också vara gott att plocka lite julmat. Så vi nöjer oss med potatis, julskinka, korv, köttbullar, sill, rödbetssallad, kalvsylta, ägghalvor, salami, lax och leverpastej. Mattias får ju en korg från jobbet med lite godsaker i :-)

Nu ska jag göra iordning lunch, det blir gårdagens köttfärssås. Sen ska jag övertala den sjuke att ta en liten promenad med mig. Iallafall till ica. Måste handla. Jag ska göra filadelfia/ädelostbollar som man sedan rullar i krossade pepparkakor. Fick ju det hos chefen, och det var huuuur gott som helst. Ska ta med det på julafton till mamma och pappa, så vi kan ha till glöggen!

Men nu är det bäst att jag gör något så att jag inte fastnar här, känner mig lite seg och trött i kroppen jag med. Lagom till jul liksom... Ska dricka ett glas c-vitamin :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0