man kan - om man vill


Nu står sofforna på plats. Mamma och pappa kom lägligt då jag höll på med den stora, men den andra satte jag ihop helt själv. Vi får se om vi blir nöjd med denna möblering, men jag kan ju säga att det var hur skönt som helst att ligga och titta på teven! Nu kan vi ju möblera lite hur vi vill med sofforna också, det var omöjligt förr. Längtar faktiskt till julen åker ut nu - jag är trött på det röda! Tanken med att ha sofforna såhär är för att umgås mer här inne. Vi spelar ju mycket sällskapsspel :-)

Jag har verkligen haft fullt upp ikväll, men man kan - om man vill! Satte ihop sofforna, plockat isär den andra och bärt ut allt till förrådet, dammsugit lägenheten, slängt in en tvätt, slängt sopor och skjutsat mamma på jobbet. Jag blev inringd på jobb imorgon, så vi har pusslat för att få det att funka. Jag skjutsade mamma på jobbet med farmor och farfars bil, sen imorgon vid O4:3O åker jag till hennes jobb så får hon skjutsa mig därifrån. Typiskt att saaben inte ska fungera när Mattias har den andra bilen i Bobygda... Men som sagt, man kan - om man vill. Hahahah :-)

Nu ska jag hänga tvätten och ta en dusch. Sen måste jag sova om jag ska orka upp klockan O4:OO, men det blir nog inga problem att somna, är huuur trött som helst. Och lite ont i ryggen efter allt slit idag. Men det var det värt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0