lite julmust och chips...

Kvällen är här! Mattias är och spelar innebandy, Elias har precis somnat och jag sitter i soffan med lite chips och julmust. Fredagsmys on my own! Men det gör inget, jag njuter av tystnaden litegranna. Och jag tycker att Mattias är värd att få komma ut och träffa folk och göra det han tycker är kul. Dessutom missar han minsann ingen tid med Elias eftersom han ändå sover. Hur bra som helst ju, alla nöjda och glada!!

Jag testade att lägga honom lite senare ikväll eftersom alla kvällar har varit bökiga den här veckan. Han har lagt sig tidigt och somnat bra, men sedan vaknat efter en/två timmar och varit omöjlig att lägga igen. Så nu fick han hoppa av sig lite i hoppgungan, bli riktigt trött och vara vaken drygt en timme längre. Så nu får vi väl se om det funkar bättre. Huvudsaken att han sover bra på natten och det gör han.

Nej nu ska jag mysa vidare här i min ensamhet. Njuta av tända ljus, den städade lägenheten, lugnet och julmusten. Vad bra man kan ha det :-) Men kvällen blir inte allt för sen, jag jobbar mellan O7:OO och 16:OO imorgon. Även på Söndag, mellan 11:OO och 16:OO. Premiär för Söndagsöppet på Dackås med båda Sarorna   ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0