en trevlig tredje advent


Lugn dag på jobbet, precis som förra Söndagen var det. Dagen blir så himla lång, när det enda vi gör är att fika och prata skit. Det är nästan så att man får dåligt samvete när man inser att vi får 214 kr/h för att... göra ingenting. Inte vårt fel ändå.

Lussebullar behöver jag nog inte baka heller, frysen är fylld nu. Fyllde även på med matbröd. En klar fördel med att jobba på konditori - jag kan räkna på en hand hur många gången jag köpt bröd på affären de senaste åren! Billigt, bra och gott   :-)

Nu har jag nästan nyss kommit hem. Väntar på Mattias och Niklas, det är i vanlig ordning Bingolottokväll här. Med gofika. Har tänt adventsmarschallerna, packat in bröd i frysen och bytt om till myskläder. Tänkte gå ut och snabbstäda bilen innan dom kommer. Klockan O7:OO imorgon ska jag lämna in saaben på lagning (suck) så att den går igenom återbesiktningen. Jag vill ju inte gärna ha körförbud på den...

Medan bilen fixas blir det en sväng på stan med mormor! Jag tror att jag är ledig hela veckan tills på Lördag. Så jag får väl spendera min dagar lite så. Trevlig kväll.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0