en lång och mysig dag...


Bilderna i förra inlägget speglar dagen! Julklappar hit och dit. Elias firade sin första jul med pappa :-) Och oj vad mycket fint grabben har fått. Bland annat ett trumset, massor av kläder, en jättefin stol, flera bilar, en traktor, dvdfilmer, pekbok, egen tv-dosa osv osv osv. Vi vuxna hade tydligen också varit snälla!? Våffeljärn, kastrull, termos, adventsljusstake och den fina smides"ljuslyktan" på bilden. Till och med Elias hade köpt ett varsitt paket till oss :-)

Att det var strömlöst, mörkt och kallt i Bobygda sket man väl i... Vi beställde familjepizza, värmde oss av alla ljus och hade det förbannat bra ändå. Myspys!!!

Nu på kvällen har Tom varit här och lekt med Elias. Själv har jag donat som bara den. Slängt grejer, vikt tvätt, sorterat papper, pyntat av och kastat ut granen (Elias verkade tycka att det var dags, pynt efter pynt åkte ner - haha) och packat upp alla nya leksaker m.m. Nu är det sent och jag är hur trött som helst. Så jag ska krypa ner bredvid grabbarna och sova några välbehövda timmar. Imorgon är det en ny dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0