en jobbig natt och dag


Nu börjar äntligen min amaryllis få liv. Och lite snö på marken har vi fått. Härligt !!!

Hujeda mig vilken natt jag har haft. Hela tre timmars sömn lyckades jag skrapa ihop. Jag brukar aldrig ha svårt att sova, snarare tvärtom, jag sover som en stock. Men inatt låg jag och stirrade upp i taket. Vred och vände på mig. Försökte att inte titta på klockan. Men efter någon timme gav jag upp; en snabbtitt på mobilen. Och då blev jag ju inte alls stressad... Klockan skulle ringa om tre timmar.

Jag var otroligt trött på jobbet, men det gick faktiskt bra. (Tack för att det finns kaffe) Och nu när jag väl är hemma tänkte jag att jag skulle sova en timme. Men jag vet inte? Jag ska laga mat, tvätta och vika ren tvätt också. Jag kanske tar och kokar mig en till kopp kaffe. Dagens... sjunde kopp?

Ikväll blir det hockeymys här hemma med Mattias, Niklas, lussebullar och glögg. Vi hoppas att Brynäs går och vinner! Det vore skönt efter några förluster...

Nej, nu ska jag sätta lite fart. Höja musiken och dona på! Jag blir bara tröttare och segare i huvudet av att sitta här, och det räcker redan som det är :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0