en bra kväll hos chefen

Ja - kvällen igår var så himla mysig. Jag var lite osäker på om jag skulle åka, men jag är så glad att jag gjorde det. Så roliga arbetskamrater! Och det tillsammans med glögg, julskinksmacka, ädelostbollar (jag ska prova göra någon dag), pepparkakor, skumtomtar, godis och kaffe blev en oslagbar kombination :-)

Och hur fint bodde inte Sussa!? Jag säger då det, jag ska inte besöka människor som bor i fina hus och har samma inredningssmak som mig. Mina kvällar brukar bli förstörda då när jag kommer hem, jag blir liiiiiiiite avundsjuk om man säger så. Fast samtidigt blir jag så himla inspirerad och längtar mer än någonsin tills min dag kommer. Då blir det minsann roligt. Men jag står ut ett tag till i vår lägenhet, den ligger trots allt på marken och vi kan gå ut på fram- och baksida precis som vi vill.

Åter till dagen! Musikhjälpen på tv, och senare blir det även alpint och skidskytte. Suveräna städa-och-titta-på-tv-program. För som vanligt så är det städning som står på schemat en Fredag. Mormor kommer nog senare i eftermiddag så jag har lite längre tid på mig. Men nu ska jag börja dona, jag känner mig såå taggad efter att ha sett hur chefen bodde... Hahaha! Men faktiskt, lite ideér har jag     :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0