dags att sätta igång nu...


Idag har vi hunnit med mycket. En promenix med Carolin, lek, bus, vila och ett besök i stan. Det enda jag köpt/kommer köpa på årets mellandagsrea är dessa två soffor. Vi slog till idag! En 3-sits och en 2-sits. Äntligen får jag byta ut den gamla - som var bra ett tag, men inte nu längre. Lycka :-)

Efter middagen idag åkte killarna till Bobygda. Vi skulle egentligen ha sovit där inatt, men jag åker dit imorgon istället. Jag ska nämligen sätta igång med sofforna. Hur ska det gå? Men om jag ger mig fan på att få upp dom så ska det nog gå! Alla som känner mig vet att jag är envis. Och att allt ska ske på en gång. Visstdå mamma ;-)

Frågan är bara vad vi ska göra med den andra soffan. Mattias envisas med att vi ska sälja den för en femhundring, men jag tror inte att det är någon som vill ha den så jag röstar på tippen! Ska iallafall försöka få ut den i förrådet sålänge.

Saab-arslet står fortfarande still också, den har stått i en vecka snart. Vi får inte igång den, inte med startkablar heller. Så inatt ska batteriet få laddas sen håller vi tummarna. På fredag måste jag nämligen ha den, jobbar eftermiddag med Mia då.

Men nu jävlar ska jag spotta i nävarna och sätta igång! Blir en lång kväll...


Kommentarer
Josefine Holm

Jo Sara skicka bild. Jag är kanske intresserad!!! HAr sett kort på bloggen! Skicka på min mail [email protected]



:) Jag är först i kö ;)



2011-12-28 @ 21:13:21
Sara

Haha, jag vill nästan inte sälja den, för vi köpte den begagnad för 2000 kr, så nu är den ju dubbelbegagnad :P Känns så dumt på nått sätt. Också finns det en liten fläck på den som jag försökt fått bort. Dock går det ju att ta av allt tyg och tvätta, så det ska jag göra :-) Ska leta fram något bra kort. För nu står den i förrådet. Det är ju en bäddsoffa som blir till dubbelsäng om du inte visste det redan :-)

2011-12-28 @ 21:26:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0