13 december och lucia



Ja, idag firar vi Lucia! För egen del så är det något som var större och viktigare när man gick i skolan. Förra året tror jag till och med att jag glömde bort den här dagen. Det blir väl en större dag igen då man får barn som går i skolan! Men imorse var jag minsann uppe och tittade på Lucia på tv. Mysigt var det. Fast jag erkänner att jag somnade om på soffan innan det var slut. Skönt det med :-)

När jag vaknade igen (utvilad som bara den) drack jag kaffe och gjorde mig redo för att åka till stan. Bilen skulle ombesiktas - och nu gick den igenom tack och lov.

Han som kollade på bilen undrade om jag var Inger's dotter. "Nää, men det är min svärmor" svarade jag. "Jaha, annars hade vi varit släkt" sa han. "Det är vi nog ändå" sa jag när jag såg att han hette Dolk i efternamn. För alla er som glömt bort (jag har nästan glömt bort det) så är ju jag Mattias kusinbarn. Det är något som jag absolut inte tänker på längre. Och jag skiter fullständigt i om någon annan gör det.

Hur som helst, skönt att allt med bilen är klart nu. Lagad, besiktad, bensin finns och jag fyllde på spolarvätska också, så nu är det väl bara en biltvätt som är kvar. Men det är prio 539584958 känns det som. Nu kommer resten av pengarna läggas på mat inför jul. För efter dagens besök i stan är alla, exakt alla, julklappar klara med.

Tror julklappasnotan slutade på drygt 6.OOO kronor. Helt jävla sjukt. Nästan år får jag banne mig lugna mäh. Men det är svårt när man älskar att ge...


Kommentarer
Mamma ;)

Finaste Lucian någonsin <3

2011-12-14 @ 15:19:37
Ida

Så om du och Mattias får barn blir du både barnets mamma och tremänning? Och då är alltså Elias och du redan tremänningar, Coolt :) (eller är det jag som tänker fel)

2011-12-14 @ 16:56:31
Sara

Ja, jag är tremännig med Elias och blir isåfall tremänning med mitt eget barn också :p Vilken Ida är du? :-)

2011-12-15 @ 07:35:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0