yes, borta bra men ....

... hemma bäst. Nu är jag hemma igen efter två dagar ute på vift. Jag älskar att sova i mormors lägenhet, speciellt med Frida, men det är riktigt skönt att komma hem igen - till sitt eget. Imorse klev jag upp vid 4-tiden för att åka och jobba. Det var rätt mycket idag, men tiden gick fort. Efter jobbet träffade jag svärmor en snabbis för ett litet skobyte, sen åkte jag upp till mormors lägenhet och överraskade med att diska/bädda/plocka ihop medan Frida var i skolan. Vad glad hon ska bli, och vilken underbar kusin jag är! ;-) Åkte en sväng på RK efter det med. Blev något litet fynd.

Nu har myskläderna åkt på, jag har slängt in en tvätt i maskinen och bara äääär. Tänker inte anstränga mig ett dugg nu i eftermiddag. Bara tvätta lite och dona på i lugn och ro. Ett bad och en film låter också helt OK! Senare ikväll kommer även min hjärtevän hem, och då blir det mys. Sen upp i tid imorgon; sundsvall all day long :-)

På Lördag ska jag jobba igen. Sen på Måndag ska jag jobba på Björkbergsskolan, i ettan med en invandrarkille. Det ska nog gå bra det med. Har ju faktiskt gjort det förr. Men nu ska jag ladda kameran och knäppa kort på lite fynd från igår och idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0