ryggen, benen, röven !

Men jävlar vilken träningsvärk jag vaknade med. Från axlarna ner över hela ryggen, sedan hela fetröven och ner i benen. Var det så jobbigt att plocka bär? Ja det var det ju faktiskt... Det är nog snarare så att jag är väldigt ovan att ha träningsvärk, hahahah. Minns, sorgligt nog, inte sist det hände? TACK, för att jag är ledig today.

Dagen blir dock lite annorlunda motför hur jag tänkte mig. Jag hade ju tänkt åka till stan en sväng och sedan umgås med Frida som håller koll på mormors lägenhet medan hon är i fjällen. Men så blir det icke. Jag blir hemma idag, donar med håret mitt, donar i hemmet och lagar mat tills hjärtat kommer hem. Sen ska vi på hockey (som jag har längtat) eftersom Brynäs kommer till stan :-) En trevlig kväll blir det.

Imorgon däremot blir det en Frida-kväll/natt. Jag ska först ha ett Mary Kay party här hemma. Längesedan nu! Så det blir mysigt med lite tjejer och gofika. Sen åker både jag och Frida till stan och fortsätter mysa där. Men nu: kolla upp så Mattias har fått tillbaka sin plånbok av chefen min (han snodde den inte, haha) och sen åka på ica och RK en sväng. Leta lite fina fynd. Kanske behöver lite kaffe först? Ja jo tack :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0