"om du letar efter nån"

Äntligen hemma från eftermiddagsjobbet. Även om tiden gick väldigt fort idag så är det alltid lika skönt att rulla hemåt. Mötte älsklingen som hastigast ute vid bilen, grabbarna spelar golf i alla väder! Han sa att han hade gjort pyttipanna som stod och väntade på mig. Naaaw, tänkte jag. Men det var innan jag såg hur mycket som fanns kvar, max två skedar. Haha vad gullig han är... Det blir min middag idag det.

Sitter och lyssnar på lite nya Melissa Horn-låtar just nu :-) Men snart ska jag väl tillbaka till verkligeheten, har lite tvätt att vika och lite disk att diska. Och en hög med post att gå igenom... Alltid kul att räkna ihop hur mycket räkningar som ska betalas.

Sen ska jag väl skriva en långan handlingslista på allt som behöver handlas inför Fredagens kalas. Blåbär ska vi iallafall plocka imorgon så jag kan baka någon kaka. Sen när det gäller tårta så blir man ju lite lat eftersom man jobbar på en konditori ;-) Mormor erbjöd sig iallafall att göra rabarberpaj så det tackar jag för! Blir nog brare.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0