idag har vi plockat bär!


Som vi har plockat bär idag! Även fast vi var på en trevlig personalfest igår så kom vi upp och iväg till skogen. Ja, gårdagen var fantastiskt rolig. Supergod mat, rolig femkamp och bara allmänt trevligt. Fast den sista groggen som Trine och Mattias tvingade i mig på en kvart hade jag kunnat skippa... ;-) Men annars var allt kanon!

Idag har vi varit ute i 4,5 timmar och plockat bär. Hela 7O liter lingon och 35 liter blåbär. Otroligt jobbigt var det, men vi hade ju kul emellanåt också. Dessutom kan man ju säga att det var värt det, för vi sålde bären för 128O kronor. Lättförtjänta och välbehövda pengar! WIHO. Men nu är man skapligt mör i kroppen vill jag lova.

Köpte med oss lite hämtmat och åkte till Bobygda och käkade sen. Nu har vi precis kommit hem, Micke och Mattias åkte och skulle dyka, själv ska jag ta en dusch och bara mysa. Vika lite tvätt, tända lite ljus och lägga mig på soffan i vetskap om att ledighet väntar mig. Imorgon vet jag iallafall att det blir en Frida-kväll :-) Bra mys.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0