helt slut som människa!

Äntligen hemma... Det har gått jättebra att jobba idag, men jag har varit än här och än där och jagat killen jag var "assistent" åt. Det var inte bara! Men roligt var det, barn är ju för härliga. "Fröken, sengångare är helt fantastiska djur. Tycker inte du?" Sengångare(!?!?) Hehehe, öhm, jo absolut. Om jag behövdes fler gånger skulle dom ringa :-) Nu är ju första dagen gjord, då man är ovan, nästa gång blir bättre.

När jag hade slutat så svängde jag förbi A&H, köpte väggord och lite annat billigt. Sedan tankade jag och åkte hem. Mår riktigt dåligt nu, känner mig sjuk och trött. Borde som sagt städa bilen... Tänkte åka upp till Norrvägen och göra det, men tror jag kör en snabbstädnig och tar det värsta här utanför bara. Orkar fasen inte mer.

Har satt upp väggorden också, men jag springer och ändrar hela tiden för jag tycker det se snett ut. Blir galen ;-) Skitsamma. Nu ska jag äta något, städa bilen, vika tvätt (till och med stryka!) och sen ska jag vänta och se om någon kommer och installerar bredbandet. Tyckte Mattias sa att det var idag. Hoppas! Sen blir jag soffliggandes....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0