har fått lite problems...

Igår var en bra dag. Jobbade ett lugnt förmiddagspass, och när jag hade slutat hann jag uträtta mycket på stan. Lämna in nycklar på HB, få tapeter utskrivna, köpa present till Fridis, hämta ut tapeterna på colorama och sedan åka in till RK med pengar och en låda med gamla saker. Känns så skönt när allt är gjort. Och nu vill jag ju bara börja tapetsera! Ett litet problem bara... Mattias åkte till stockholm idag och jobbade, kommer hem på Torsdag. Och på Söndag åker han till Smögen en vecka och jobbar. Hur och när ska vi hinna tapetsera? Det här får jag fasen lösa ;-)

Igårkväll åkte vi till bobygda en sväng med. Inger och jag övertalade alla att vi skulle käka pizza, och tillslut fick vi tillåtelse att åka och köpa det. Gött. Sen åkte jag och Mattias och badade, mysigt! När vi kom hem igen blev det tvätta, poker och sova.

Nu har han som sagt åkt till Stockholm, vill ha honom hemma jag ju... Men idag ska jag börja en timme tidigare på jobbet så det passar ju bra. Blir så tråkigt och tyst hemma! Dags att dricka lite kaffe ute och vika tvätt innan jag gör mig klar. Hejhej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0