har en bra mysmorgon

Godmorgon! Imorse vaknade jag klockan O6:OO trots att jag jobbar eftermiddag idag. Men jag låg och grät nå jävulskt så jag antar att det var en mardröm. Somnade om till O7:OO, och la mig på spikmattan en timme innan jag klev upp. Härligt härligt.

Har nu druckit kaffe och ätit frukost ute, love it. Och nu tänkte jag ta en skönan morgondusch innan jag gör något vettigt innan jobbet. Ser ut att bli en fin dag även idag, och dessa dagar brukar inte vara till Dackås fördel. Det blir så sjukt lugnt så det blir tråkigt nästan... Jag vill ju att det ska gå fort så att Mattias kommer hem :-)

Hittade en otroligt hemsk bild på aftonbladets hemsida. Gör så otroligt ont... Den värsta torkan i Afrika på länge länge, och mammorna tvingas välja vilka av sina barn dom ska ha kvar när dom flyr, och vilka dom ska lämna. Så svårt att ens förstå. Har precis sms:at och skänkt en gåva, det kan inte rädda alla, men om många gör det så gör det skillnad. Åter igen, vi bor då verkligen på rätta stället... Kom ihåg det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0