finklockan är på plats !


Nu har den fina klockan jag fick av Mattias och Frida åkt upp på väggen. Fast jag är inte riktigt säker på om den ska sitta just där. Mattias (som helt plötsligt tycker det är kul att lägga sig i all inredning?!) tycker inte att den ska sitta där, så vi får klura lite.


Den fina träbiten med LW-texten vet jag inte heller vart den ska vara? Dom som känner mig vet att det kan ta sin lilla tid innan jag är nöjd med det exakta stället ;-) Jag kan störa mig sjukt, alltså extremt, mycket på saker som "står helt fel", haha.


Detta är enbart Mattias hylla, med grejer han har hittat då han dykt. Fint må jag säga. Men han gillar inte att jag är där och lägger mig i... Jag hade flyttat lite på flaskorna och ställt dit en liten blomma imorse, men så fort han fick syn på det så släppte han frukosten, gick dit, tog bort den och bad mig ge fan i att ändra sådär. Hahaha! Så ja, det är bäst jag passar mig. Jag ska låta han få dona med den där hyllan bäst han vill, det är så roligt att se honom stå och beskåda sina fynd så :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0