varning för ett ganska gnälligt inlägg .

Pojkvännen spenderar de kommande dygnen framför ett dumt jävla datorspel. Liksom, datorn framför att vara med sin flickvän. Jag fattar inte hur killar tänker? Och för någon dag sen var det något töntigt program han skulle se på teven så han inte kunde vara med mig. Hallå? Blir så irriterad, hur tänker han?

DETTA OVAN LÅTER PATETISKT ELLERHUR? HELL YES.
HÖR JAG DETTA, LÄSER JAG SÅDANT VARJE DAG? YES.

Jag har inte fattat "grejen" med att vara en sur/bitter/stackars-mig-flickvän (öppet inför andra människor dessutom) för att ens partner spelar dator, tittar på tv, drar iväg med grabbarna eller vad han nu gör som får honom att må bra och vara glad.

Ibland när jag pratar med andra människor eller läser bloggar blir jag faktiskt riktigt illamående. Frågan är väl egentligen hur stackars-mig-flickvännerna tänker? Hur kan man inte vilja att den man älskar ska ha roligt och vara lycklig?

Det jag egentligen skulle skriva var att min pojkvän spenderar de kommande dygnen framför datorn hos sin kompis. Det är inte riktigt min grej. Men hur konstigt det än låter förstår jag hur förtrollande roligt som tycker att det är. Dubbel glädje för mig, min älskling har roligt och mår bra på sitt håll medan jag får dyrbar tid med mig själv. Jag ska se 100 bygglov-avsnitt, som han hatar.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig, kanske även gråta en skvätt, eftersom jag tydligen inte är värd mer än ett datorspel. Hahahaha. Nej nu är jag trött och aningen oseriös känner jag. Men jag hoppas att ingen tar åt sig av mitt söndagsgnäll. Kände bara att inlägget kanske kommer att förändra världen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0