lite bilder från nyårsfirandet i uppsala .


På torsdagen drog vi en runda inne i uppsala, fikade och shoppade lite. Killarna åkte iväg på det dom ville och vi damer lyckades fynda. Eller vad säger jag? Jag hittade faktiskt bara EN kofta med röd lapp på... Men hur lätt är det att vara inne på Esprit med svärmor och henns svägerska, också hittar alla tre något vi vill ha och sen bara börjar vi att stötta varandra att man ska köpa? Nej just det. Man faller pladask. Men jag är faktiskt nöjd med plånboken jag lyckades få med mig.

När vi kom från stan var det vila som gällde. Jag och Mattias kusin Rasmus låg på madrassen och spelade meningslösa datorspel någon timme medan de andra sov och lirade fifa. Sen svidade vi om till lite finare kläder (vissa, haha) och åt kalasgod trerättersmiddag. Sekunden efter att bilden togs spillde Mattias ut min cider.

Självklart sköt vi raketer, men jag tror nog att grannarna ägde oss. Men vad gör det? Ännu värre var ju att jag och Mattias faktiskt missade nyårskyssen. Hur?

Skåla in det nya året. Mattias kusin, morbror och mor. Hela firandet var så trevligt och lugnt så. Eller vissa stunder under kvällen kanske det inte var så lungt, men hallå, man kan ju inte vinna en match på fifa utan att gå strafflös right? Hihi.

Dagen efter tog vi en härlig men kall promenad, duktigt. Men då ska det även tilläggas att jag och Rasmus tog en promenad på nyårskvällen också, hur duktigt var inte det? Piskande snö och flera minusgrader.

Avslutar med en bild på mig och my love, och tackar för trevliga dagar med trevligt sällskap! Nu börjar ett nytt år med massor av nya möjligheter. Det är läskigt att inte veta vad som kommer att hända, men samtidigt så skönt. Nu ska jag spela tv-spel och äta götta. Ja jävlar vad jag ska spela tv-spel och bara mysa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0