hur kan en människa ?

Äntligen är jag hemma. Äntligen äntligen äntligen. Hade jag vetat hur slut i huvudet vissa människor skulle vara så hade jag aldrig åkt upp till Vemdalen.

Det enda som var bra var att det blev hur tydligt som helst vilka som verkligen betyder något. Jag hade aldrig klarat detta utan mina underbara vänner, det finns inte ord för att tacka er. Att bara få komma till er där jag kände mig trygg, få äta nudlar och korv, åka pulka i skidbacken och ligga i sängen i timmar och bara prata var så otroligt underbart och viktigt.

Sedan är frågorna många...

Vilken korrekt fungerande människa snor en necessär, förstör exakt allt innehåll och slänger ut allt det trasiga och utkletade sminket i skogen, snor en handduk och snor en mp3? Allt annat av verkligt värde lämnas dock kvar, mobiler och datorer. Ingen annan blev av med något, är inte det sjukt? För om någon varit in i vår stuga (som det så jävla "säkert" enligt vissa hade varit) så är det konstigt att bara min necessär och mp3 försvann?

Det värsta är inte att sakerna är borta. Nej jag kan hur lätt som helst köpa nytt smink, någon tusenlapp hit och dit på mina Mary Kay produkter och en ny mp3 är inte det som svider mest.
 Men att någon gjort detta mot mig, endast mig i hela stugan på 4 personer som låg långt bort från civilisationen, känns så fruktansvärt kränkande. Varför? Varför rota bland alla mina saker och sedan lägga tillbaka lite av det och tro att jag inte ska märka något? Jag är så jävla ledsen. Det går inte att förklara känslan.

Jag vet att ingen skulle lägga ut 500 spänn på en taxi och åka ut i skogen till någon annans stuga, leta rätt på en necessär. Förstöra allt och dumpa skiten bakom stugan, medan man lämnar allt annat av värde. Det låter patetiskt ellerhur? Men nog pratat om detta, för jag är nästan säker på hur detta kan ha gått till och det är inte värt att lägga energi på. Jag undrar om det gjorde ont att se mig så ledsen efteråt?

Jag är så besviken. Det finns så äckliga människor. Som jag inte känner längre.


Kommentarer
petran

fy fan! du vet att du är bättre än att bli behandlad så.

puss på dig!

2010-01-28 @ 17:56:27
URL: http://petrahh.blogg.se/
Marlene

säger då det, när du för en gångs skull kommer ut och gör nånting kul också händer det här. näe fyfan, sjukt dålig stil! <3

2010-01-28 @ 22:08:42
URL: http://maarlenepersson.devote.se
Sarra

Tack tjejor! Men nu vet jag vem det var och det är så sjukt lätt att avsky och vara besviken han/den/det. Men det är hemskt att sånna människor finns runt om oss :(

2010-01-29 @ 11:32:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0