Plan ett eller plan två, livets (leller iallafall ördagens) stora fråga


Idag har det varit full fart på jobbet, massor av gäster. Jag rostade 80 brödskivor på 1 timme och 35 minuter, mitt nya rekord lätt. Inte för att jag har rostat så många mackor förut, men nu vet jag hur jag ligger till i tid iallafall. Kan tro när jag ska försöka mig på att klå det? Inte inom de närmsta åren tror jag!

Nyss höll jag på att bränna upp huset och mig själv... Min bror som tydligen inte har några hjärnceller kvar lurade mig med en tändsticksask och tre tändstickor. Jag är kanske inte känd för att vara särskilt smart av mig så självklart gör jag som han säger. Och poff - det börjar brinna, jag slänger tändstickorna på bordet och på mattan, jag bränner sönder mina fingrar och ger honom en fet jävla smäll.

Nu sitter jag med bandage på handen, under det har jag fetaste brännsåren som gör så ont så det dunkar uppe i öronen. Jävla idiot. Fan vad ont det gör, och jag som jobbar med disk och servering. Så jäkla kul.

Över till livets stora gåta, plan ett eller plan två? Antingen går jag ut med massa tjejer och har kul, dock måste jag tänka på att jag jobbar imorgon. Eller så myser jag här hemma med min nya tidning, musik och lite götta. Nu efter att eldincidenten inträffat är jag nog mest sugen på att vara hemma. Bara mysa sönt.

Ja så får det fan bli, en hemmakväll med mig själv och mitt ego. Men allra först en härlig långpromenad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0