Tio lite underliga saker du inte visste om mig

En kul-ful utmaning, tio lite underliga saker du inte visste om mig:

1. Jag älskade kaffe och drack det dagligen förut men har nu lyckats byta ut det mot te bara för att jag fick ont i magen, fick svårt att sova och inte vill ha gula tänder i framtiden.

2. Jag skulle typ inte kunna visa mig ute utan att ha fixat håret. Jag har världens plattaste hår. Jag är beroende av min volumemaster och proffs hårspray. Men jag använder inte löshår.

3. Jag skriver dagbok. Jag har en femårs-dagbok där jag skriver every day, sedan har jag en vanlig bok där jag skriver lite allmänt tjaffs. Töntigt kan tyckas, men förjävla roligt att läsa om 20 år kan jag tänka mig.

4. Jag blir sjukt inspirerad av tidningar, tv-program, bloggar och allt möjligt som innebär att man måste spendera pengar. Det farliga är att jag också blir sjukt glad av att köpa nya saker, även om det bara är ett litet nytt nagellack.

5. Jag är ett ordningsfreak. Jag har världens ording på alla viktiga papper, alla saker, allt som ska hända, ja allt förutom på mina kläder som oftast ligger på golvet.

6. Hösten är min bästa årstid, jag älskar när det är mörkt och kallt. Och det finns inget bättre än att tända ljus och mysa.

7. Jag äter typ allt. Men är det någonting jag absolut inte kan äta är det tjocka skivor skinka. Då kräks jag.

8. Jag får nya idéer var och varannan dag som jag till varje pris försöker genomföra. Men oftast är det naiva saker som att flytta, köpa bil, åka utomlands på direkten and so on. Det fula är att när jag kommer på något nytt så lämnar jag bara den förra idén bakom mig och tjatar på dom i min omgivning om min nya superidé.

9. Jag har flera fotoalbum. Liksom fotoalbum... Jag skriver ut bilder på Expert och har världens ordning på alla foton, det känns lite gammeldags nu i teknikens tid faktiskt.

10. Jag har väldigt svårt att säga nej, klaga, vara otrevlig och kräva saker av människor som jag inte känner, bara känner ytligt eller som jag inte står speciellt nära. Men dock åker mina närmaste väldigt ofta på utskällningar och får höra det ena efter det andra... Det är inget jag är stolt över och jag antar att det bottnar i dåligt självförtroende.

Hey vad lång tid detta tog. Känner jag inte mig själv? Eller så är jag bara ganska ointressant och icke-underlig...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0