Och det var lugnt och tyst men knappast underbart, knappast underbart

Igår var det en fantastiskt bra dag enda fram tills vi skulle gå och lägga oss. Jobbet gick fort, jag satt endast och löste korsord, käkade mat och sedan kom älsklingen dit och hämtade mig. Senare var det match nere på planen och forsa vann och alla var glada. Första gången Hansen fick se forsa vinna, haha.

Runt klockan 22:30 åkte mitt nya nattlinne på, vi borstade tänderna och var precis på väg att krypa ner i sängen då Hansens mobil ringer. "HEM" ringer, och ingen konstigt med det tänkte jag... Men det finurliga är att hans föräldrar är nere i göteborg och ingen är hemma där. När älsklingen lyssnat klart i mobilen var det bara att kasta sig i bilen till Via, inbrottslarmet i köket hade gått. Och jävlar i helvete vad läskigt det var att komma dit mitt i natten och inte veta vad som hänt. Men som tur var hade några fler kommit dit och hjälpte oss att kolla igenom huset. Det konstiga var att inget inbrott hade skett, det måste ha blivit någon kortslutning eller något men det var jäkligt skakigt ändå. Gissa vad jag drömde om inatt?

Well well, imorse fick jag ett härligt telefonsamtal om man får kalla det så. De hade stängt cafét idag och imorgon på grund av sjukdom vilket ger mig två lediga dagar, mycket skönt. Nu blir det lite städning, luncha med älsklingen när han får lunch och sedan blir det en liten tripp med mamma och Frida. Myspys!


Kommentarer
Marlene

haha fyfän, jag hade skitit ner mig!

2009-08-16 @ 20:31:07
URL: http://maarlenepersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0