Jag minns inte hur det känns att flyga

Idag har massor av saker gjorts : inhandlat 16 stycken cykelhjälmar med Petra och Peder till vårat "miniprojekt" på Mo-skola, bokat plats på Hudiks julmarknad, och varit in på resebyrån 2 gånger och pratat studentresan. Dock bestämmer vi oss aldrig vart vi ska åka. Först var det Bulgarien, sen Ayia Napa och sen fick vi för oss att hyra en villa där i Cypern istället. Vi får se vart vi hamnar, och vad hela kalaset kommer att gå på. Jag är ju inte gjord av pengar precis.

Nu borde jag packa resväskan, flyget till Tunisien avgår ju imorgon! Men typiskt att jag precis när jag skrev detta fick två oemotståndliga erbjudanden... Marlene och Emilia vill komma och umgås och fika avskedsfika, och Petra vill att jag ska med på Manis och kolla när Hammarby smeker Djurgården. Tur att jag har sådan självdisciplin att jag alltid gör det jag planerar (eeeh då skulle min packning varit färdigpackad i förrgår). Men tid är ju trots allt det enda vi har här i världen. Jag ska nog försöka få till något trevligt med min tid jag med.

JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON, KUL ATT MIN MENS VAR EN VECKA TIDIG BARA. MEN JAG ÄLSKAR BLOD, OCH DET ÄR KANSKE MYSIGT ATT BADA BLODBAD. NEJDÅ JAG BARA SKOJAR, JAG ANVÄNDER EN TAMPONG SÅ KANSKE JAG KAN HÅLLA ALLT FÖR MIG SJÄLV. VAD TROR DU? *FNIZZ*

Jag har fetaste flygnojjan nu, jag minns inte hur det känns.



Kommentarer
Petra

HAHAHA. Tampong äre bästa shittet! :D

Hatar bara att du förstör våra lovsplaner. eller om det är jag?

aniwai, så kommer jag/vi sakna dig. Lovar!

2008-10-20 @ 22:54:04
URL: http://petrahh.blogg.se/
Sara

Som fan, haha! Pffft, det är du som förstör också ju ;) Mendu, jag kan fetlova att jag kommer sakna er alla med!

2008-10-21 @ 18:19:53
URL: http://sarasaharan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0