I'm your African Queen, the girl of your dreams.

Okej, kanske inte riktigt så. Men hur som helst så lämnar jag Hudiksvall inatt klockan 00:30. Jag tror att alla som är härifrån kan tänka sig hur riktigt jävla skönt det ska bli, annars är ni lite bränd kanske. Inatt när tåget rullar mot arlanda blir det till att sova iallafall, för när flyget lyfter måste jag vara helvaken och beredd på det värsta. Jag är så jävla flygrädd.

Och idag bokade vi en resa till Golden sands i Bulgarien till den 29:e Maj. Det ska bli så underbart roligt att åka utomlands med dom allra skönaste människorna. My dear klass, åh jag älskar den. Kommer verkligen att sakna dom nu i veckan, speciellt såklart Petra, Peder, Hansen, Jimmy, Mårten och Kristoffer. Men nu ska jag lägga mig i soffan och bara chilla fram tills vi ska åka till tågstationen. Eller jag borde kanske packa klart först, men ja bra Sara, det låter som en ganska bra idé.

Och även om det regnar sönt i Tunisien så ska jag vara glad. Jag måste bara få komma bort ett tag, inte tänka på något eller någon. Bara få vara med folk som jag älskar och som alltid finns hos mig. Ingen vet hur bra allt känns nu, låt det få vara ett tag. Ett litet liter tag till bara, tack.

MEN HA DET BRA KÄRA UNDERBARA VÄNNER.
ARLANDA > AFRIKA > TUNISIEN > HERE I COME :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0