En dröm om frihet och spänning och att inte bli lämnad ensam kvar

Kvällen började med att jag skjutsade Johanna till Iggesund. Sen åkte jag hem till Evelina och Carolin, lite chillidill bara. Sen kom Sara och dom körde igång med ölspelet, fast med sprit och cider. Kan ju avslöja att det inte gick allt för bra för vissa, hihi. Jag fick stanna bilen mer än 1 gång kan jag ju säga! Hur som helst så blev det iallafall inga spyor i bilen, det är bra.

När jag hade skjutsat in tjejerna på stadt tänkte jag åka hem och lägga mig en sväng. Kom hem, backade in i busken och fick ett samtal precis när jag kommit in genom dörren. Då var det bara att åka till Trogsta och hämt ett gäng, dock körde jag för första (och sista) gången olagligt. Precis när vi stannat vid busshållsplatsen i stan och släppte ut folket i bakluckan så mötte jag polisen. Jäkla tur att jag kunde köra vidare utan att dom följde efter mig. Jag skulle hellre dö än att bli av med körkortet och måste göra om uppkörningen!

Nu efter en skön promenad blir det lite lunch, sen dusch. Undra vad tjejerna gör nu och om dom mår bra? Inleder vårt boende hos Evelina nu i några dagar. Hennes föräldrar är borta så det blir några tjej-nätter där. MYSIGT.

Jag kan inte.
Eller jo, det kan jag.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0