Du är alltid 20 procent snyggare än vad din spegelbild visar

Så stod det i aftonbladet idag, gud vad glad jag blev. Hoppas att det stämmer. Jag litar fullt ut på all media. Jag var ju stensäker på att jorden skulle gå under också. Nej men seriöst, undra om en sån där grej kan stämma? Vart får man annars det ifrån? Men samtidigt undrar jag hur man kan räkna ut procenten på detta. Any way, jag kommer nog inte stå framför spegeln hädan efter och slarvigt göra mig iordning samtidigt som jag tänker "asch fan vad ful jag är, men det gör inget, jag är ju 20 procent snyggare in real life"

Hur som helst så märks det att det är måndag igen. Headache som de övriga 5 skoldagarna. Jag måste nog pallra mig till optikern snart, hoppas jag får några fina glasögon som trollar bort min huvudvärk. Jag provade Sannas glasögon idag och Peder sa att jag såg porrig ut, så ett par brills kanske skulle sitta fint. Haha.

Jag köpte en kjol idag, inte illa pinkat för att vara mig. Och ett par svart jeans blev det. Just nu är jag inne i det stadiet då jag går in i en affär, känner att jag måste köpa något eftersom jag inte är i brist på pengar. Jag impulsköper allting, ibland onödigt och ibland nödigt. Men jag tycker att jag har så mycket pengar just nu, även fast jag inte har det. Jag borde verkligen spara dom här ynka överflödiga pengarna som jag för tillfället har. Jag brukar ju vara pank.

Nu ska jag promenera. Tänka. Fundera. Komma fram till saker.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0